28 januari 2022
Dierenarts Gorssel

Het beste voor je huisdier

Bij de meeste mensen is een huisdier als een kind, je zit er mee in je maag en je hoopt er maar het beste van. Zelf heb je er geen verstand van dus je bent overgeleverd aan de dierenarts, gelukkig kun je met een goed gevoel naar dierenarts Gorssel toe. Deze dierenarts is er echt voor de dieren, met een rustige aanpak welke zeer comfortabel is voor de dieren helpt hij je huisdier van zijn kwaal af. Omdat de dierenarts alleen werkt, heb je nooit te maken met een andere arts wat voor je huisdier ook een fijn gevoel is. 

Altijd oog voor je dieren

Of je nu met een konijn of een kat bij dierenkliniek Gorssel komt, alle aandacht is gericht op het beter maken je huisdier. Omdat de praktijk en de handelswijze zeer comfortabel is, wordt er geprobeerd om een zo fijn mogelijk omgeving te creëren voor je huisdier. Niet alleen tijdens een operatie bijvoorbeeld maar ook voor de controle van je huisdier, hoe meer deze op zijn gemak is hoe beter het herstelproces verloopt voor het beestje. Door het opstellen van een goed plan, zal je huisdier weer snel de oude zijn en zich happy voelen.

Dierenarts Gorssel

Persoonlijke aandacht

Het opereren van je huisdier is niet zomaar wat, door het gebrek aan kennis is er vaak onzekerheid wat er nu precies met je huisdier gaat gebeuren. Dierenarts Gorssel legt je precies uit wat er aan de hand is, en welke behandeling er moet gebeuren om het probleem te verhelpen. Door persoonlijk contact, voel je als eigenaar van je huisdier dat er serieus naar wordt gekeken. Ook na de operatie zal je niet aan je lot worden overgelaten, maar blijft er contact met de dierenarts over het herstel en eventueel de procedure erna ter controle.