28 januari 2022
snoozle

Hoe herken je een blije viervoeter?

Huisdieren worden al snel verwend met een koekje of brokken wat te veel gegeven wordt. Jij denkt dat jouw viervoeter hier juist blij van wordt, maar niets is minder waar. Hoe vaker jouw huisdier te veel voeding krijgt, des te minder blij hij wordt. Natuurlijk is het ook van belang om de juiste voeding te geven. Door de juiste voeding te combineren met het gepaste aantal gram per dag zal jouw viervoeter zich veel prettiger voelen! Zo zal jij al snel merken dat jouw viervoeter levendiger wordt en ook meer liefde zal geven. Bekijk maar eens het assortiment van Mranimal.nl!

Mr. Animal – Dierenwinkel

Goede voeding is het belangrijkste van allemaal!

Wellicht heb je ooit wel eens gedacht dat het geven van een volle bak brokken genoeg is. Jouw viervoeter mag toch altijd eten wanneer hij hier trek in heeft? Uiteindelijk zal je merken dat je met verkeerde voeding niet geholpen wordt. De maag van jouw viervoeter wordt niet gevuld waardoor ze zullen blijven eten. Door hier de juiste voeding voor te vinden zal je merken dat er minder gegeten wordt en dus sneller verzadigd is.

Maar vergeet boven alles er niet op te letten dat het kammen van de vacht ook aan te raden is. Jouw huisdier zal zichzelf kunnen wassen, maar er zijn altijd plekjes waar ze niet bij kunnen komen. Door samen ervoor te zorgen dat de vacht gekamd wordt zal je merken dat je ook meer liefde krijgt.