28 januari 2022

Welke leverancier voorziet uw biggen van het beste biggenvoer?

We hebben een mooie boerderij, mijn man en ik, hij heeft hem geërfd van zijn vader en die weer van zijn vader. Wij runnen de boerderij nu al een aantal jaar en we vinden het nog steeds heerlijk om het te doen! We hebben veel dieren, waaronder schapen, koeien, varkens en kippen. Een van onze varkens heeft onlangs biggen gekregen, het was alweer een tijdje geleden dat we biggen hadden gekregen op de boerderij en gezien dat het laatste bedrijf waar we het biggenvoer kochten over de kop is moesten we op zoek naar een andere plek om het biggenvoer aan te schaffen. Ik ging, omdat de ik persoon ben die de bestellingen doet, op zoek naar een bedrijf waarbij ik online het biggenvoer zou kunnen aanschaffen. arwebshop.nl is zo een online bedrijf, waar ze voor o.a. schapen, geiten, pluimvee, varkens en paarden voer en andere benodigdheden verkopen. Ze verkopen ook biologisch voer, ook voor de biggen. Dus daar ben ik dan uiteindelijk ook voor gegaan, biologisch voer vinden we belangrijk, mijn man en ik en dit geven dit aan alle dieren die we houden. De babybig maxima van 20 kg hebben we uiteindelijk gekozen, de prijs is mooi en zo kunnen onze biggetjes heerlijk van hun biggenvoer genieten. Ze hebben nog vier andere soorten biggenvoer en zoals ik al zei ook voor veel andere dieren ook voer. Dus we hebben verder gekeken dan onze neus lang is en zijn, na tevredenheid over het biggenvoer, ook over gegaan op het andere voer wat deze website aan biedt. Brokken voor de schapen, kalvermelk, vleesvee, likstenen en voor de twee honden ook wat lekkers natuurlijk. Ja, we zijn erg tevreden, ook over de service die ze aanbieden. Bezorgtoeslag is 19,95, vind ik nog best meevallen, boven de 300 kg is de bezorging gratis, ze leveren als u voor 13:00 uur besteld binnen 2 werkdagen. De weg naar het erf moet verhard zijn. De pallets moeten onder een dak geplaatst kunnen worden en op een droge plek. Ze beschrijven op de site hoe u de bestelling het snelst kunt plaatsen dus dat is ook wel handig.

Biggenvoer of ander voer nodig?

Dan is het misschien handig om een keer op de site te gaan kijken. U heeft dan alles in een keer bij de hand. Voor ons is het echt dé oplossing voor ons probleem geweest, zeker als je zo onthand bent opeens. Het was een fijne manier van bestellen en toen ik vragen had kon ik het bedrijf gemakkelijk bereiken.

Ook voer nodig voor uw boerderijdieren?

Ga dan een keer naar deze website omdat:

  • Ze een groot aanbod van dierenvoer hebben.
  • Ze goede informatie vermelden op de site.
  • De bestelwijze simpel en makkelijk is.

Het is toch fijn als u alles op een plek kunt bestellen en dat alles zo makkelijk en snel bij u op de boerderij wordt bezorgd. Of thuis natuurlijk, waar u het ook maar nodig heeft. Het is een uitkomst voor iedere boer en boerin, dat is een ding dat zeker is en ik kan u dan ook met een gerust hart naar deze site sturen.

Lees meer…